TypeError: null is not an object (evaluating 'document.body.appendChild') https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js?hash=a034d7a38670f6fde23be3f73d89b5ba:223 in global code O nas - One2One
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Kaj so piškotki?

O nas

Fitnes One to One

Uroš Petan, ustanovitelj fitnes kluba One to One, je že kot študent fakultete za šport začel s trenerskim delom v različnih fitnes centrih. V želji po strokovnemu izpopolnjevanju in boljšem razumevanju vplivov redne športne vadbe ter zdravega načina prehranjevanja je leta 1999 v ZDA pri eni od najuglednejših šol (ISSA – International Sports Science Association) opravil specializacijo – smer Fitnes trener in kasneje, leta 2002, še specializacijo - smer Specialist za prehrano aktivnih ljudi. Bogate izkušnje, poznavanje sodobnih pristopov in vizija strokovne vodene športne vadbe na najvišjem nivoju, ga je vodila do ustanovitve PRVEGA INDIVIDUALNEGA FITNES KLUBA V LJUBLJANI. 

Individualna obravnava vsakega posameznika ter prilagojeni programi vadbe in prehrane še danes ostajajo ključne vrednote kluba ONE TO ONE. Dolgoletne izkušnje, zadovoljne stranke in zavidljivi rezultati gradijo smernice kluba pri nadaljnem razvoju.  

 

Vizija fitnesa One to One

Preprosto: zagotavljanje optimalnih rezultatov v mirnem, individualnem okolju na zdrav način.

Zaradi pomanjkanje znanja in načina dela v običajnih klubih smo spoznali, da mnogo ljudi ne ve, kako se lotiti vadbe, ali pa to počnejo narobe, zaradi česar prihaja do nepotrebnih poškodb ali slabe volje, ker ne dosegajo želenih rezultatov. 

V okviru tega cilja si že vse od leta 2001 fitnes One to One prizadeva za: 

  • ZAGOTAVLJANJE OPTIMALNIH REZULTATOV NA DOLGOROČNO ZDRAV NAČIN,
  • DOBRO POČUTJE MED VADBO IN PO NJEJ,
  • DOSEGANJE ZASTAVJENIH CILJEV TER POZITIVEN VPLIV NA VSE "OSTALE" POMEMBNE PLATI BIVANJA (mentalna intiligenca, zavestnost, čutna intiligenca, imunost)

Spoznajte ekipo fitnesa One to One.


Kako deluje fitnes One to One 

Tako z metodami dela kot tudi uporabo pripomočkov One to One sledi sodobnim trendom, ki postavljajo kompleksnost človeka v središče pozornosti. To pomeni, da se zavedamo najrazličnejših dejavnikov, ki vplivajo na nas in učinkujejo na naše zdravje in splošno počutje. Vselej si prizadevamo odkriti ključne težave in zgladiti pot do zdravega telesa in dobrega počutja.

One to One je pristaš krepilnih vaj z lastno težo, ročkami, palicami in fitnes žogo, saj se tako najbolj približamo funkcionalni vadbi, ki je tudi najbolj učinkovita in zdrava. Priprava vadbenih in prehranskih navodil je od vsega začetka individualna in ne šablonska. Upoštevamo vse pomembne telesne karakteristike in življenjski stil naših strank (morebitne zdravstvene omejitve, starost, spol, telesno sestavo, zgodovino ukvarjanja s športom, bioritem, poklicne obremenitve, ostale športne aktivnosti, psihološko sprejemanje napora, in podobno).

Zdrava vadba in merljivi rezultati

Zagotovo je najpomembnejši učinek našega dela vaše dobro počutje. Včasih pa nas to tudi zavede in ne znamo prisluhniti intuiciji telesa, ki nas nagovarja k zdravemu načinu življenja in opustitvi nekaterih razvad. Zato poskrbimo tudi za merjenje objektivnih rezultatov s številnimi pripomočki:

  • tehtnica,
  • meter,
  • kaliper,
  • Futrex (naprava za merjenje sestave telesa),
  • pulz meter,
  • merilec krvnega tlaka in
  • OMEGAWAVE diagnostičnim sistemom.

Ker v One to One vemo, da je izvajanje krepilnih vaj v zaprtem prostoru le del poti na poti do zdravja, lepote in dobrega počutja, spodbujamo vse stranke, da poleg 2- do 3-tedenske vadbe, kondicijo pridobivajo tudi na svežem zraku v naravi (hoja, tek, kolesarjenje, rolanje, plavanje, oziroma karkoli vam odgovarja). NARAVA JE NAJLEPŠI POLIGON.

Rezervirajte si termin na 041 693 518 ali 121@121.si oziroma izpolnite kontaktni obrazec.

Naše zadovoljne stranke

Zagotovo je One to One fitness ena mojih najboljših življenjskih odločitev. Po 4 mesecih novega ZDRAVEGA načina življenja je moje počutje doseglo najvišjo točko, polna sem energije, lahka, močna in predvsem NIKOLI lačna. Pozitivni občutki, ki me navdajajo ob doseganju dobrih rezultatov so neopisljivi. Spet sem tista jaz, lahkotna, zdrava, energična. 

- Tjaša, 40 let

Najtežje sem naredila prvi korak, saj sem odlašala predolgo. Po odločitvi, da začnem obiskovati  fitnes ONE TO ONE, je bilo lažje. Ne glede kako utrujena in ne najboljše volje pridem na trening, iz treninga odidem z lažjim korakom in dobre volje. V veliko pomoč mi je sprotno prilagajanje termina in dobra volja osebnih trenerjev. Posebej priporočam Matijevo polovičko in Mihovo glasbeno nadarjenost.

- Mojca, 50 let

Odločitev za obisk fitnesa One to One je bil zadetek v polno. Po letih ukvarjanja največ le z lahkimi razteznimi vajami je bilo moje telo žejno vaj za stabilizacijo trupa in splošne krepitve telesa. Vrhunski program brez odvečnih fitnes naprav in celovit individualni pristop me je navdušil in v par mesecih prinesel bistveno izboljšanje psihofizične kondicije. 

- Maria , 60 let

Po naporni službi in zelo natrpanem urniku komaj čakam, da pridem na trening. Popolni užitek treninga in sprostitve za glavo.

Ob pomoči vrhunskih trenerjev in njihovemu leaderju, je uspeh zagotovljen. Treningi so dejansko postavljeni individualno za vsakega posameznika in to je tisto, kar potrebujemo vsi, kajti dva človeka si nista enaka.

- Gregor , 37 let

Fitnes One to One obiskujem slabe tri leta. Zelo uživam v domačem vzdušju, ob katerem s strokovnim vodenjem, raznolikimi vajami in nasveti o zdravi prehrani z lahkoto in na prijeten način vzdržujemo svojo vitalnost in zdravje. Zelo hvaležna za vse. 

- Karmen Plut, 52 let

Fitnes sem kot obliko rekreacije izbrala zaradi potrebe po vzdrževanju psihofizične kondicije, ki jo nujno potrebujem pri svojem vsakodnevnem delu. V ONE to ONE fitnes klubu so odlično prepoznali moje potrebe in pričakovanja. Vadba poteka v urejenih in čistih prostorih, s sodobnimi orodji in ob spremljanju zelo prijaznega ter profesionalnega osebja. Z doseženimi rezultati in pogoji vadbe sem zelo zadovoljna, zato ta fitnes klub z veseljem priporočam.

- Jasmina , 49 let

Že 10 let skoraj redno obiskujem fitnes One to One, kjer zame poskrbijo na vseh ravneh. Od njih odhajam prijetno utrujena in dobre volje.

- Majda , 53 let

Poleg izjemnih rezultatov, ki sem jiih dosegel v času članstva pri One2one fitnes klubu, bi poudaril, da je bil ključ do uspeha prav njihov oseben (individualen) pristop. Znanje, predanost in odnos celotne ekipe 121, so vzrok, zakaj sem se na njih obrnil večkrat. Obisk 121 še posebaj priporočam zaradi trenutne poplave "zdravih" živil in nestrokovnih osebnih trenerjev.

- Izidor, 24 let

Individualni fitnes One to One obiskujem neprekinjeno že štiri leta. Vadba je prijetna, saj mi individualni pristop trenerjev nadvse ustreza. Treningi so sicer naporni, a hkrati zabavni in nikoli dolgočasni. Trenerji večkrat prilagodijo intenzivnost vadbe mojemu počutju in razpoloženju. Pri vajah me osebni trener ves čas spodbuja in motivira. Celotni ekipi fitnes centra One to One sem hvaležna za vse, kar so storili za moje zdravje, dobro počutje in samozavest. 

- Alenka, 46 let

Že pet let se ukvarjam z biatlonom, a po treh letih me je oče peljal k Urošu Petanu na meritve in takoj za tem sem se prijavil v njegov fitnes club ONE TO ONE. To ni fitnes kot ostali. Kot prva razlika od ostalih fitnesov je odnos med  trenerjem in tekmovalcem. Trenerji niso le trenerji, temveč so po drugi strani dobri prijatelji. Napredoval sem v svoji fizični pripravljenosti, ki pa se vidi tudi na rezultatih tekem.

- Toni Vidmar, 15 let

Zakaj že šesto leto krepim telo in gibljivost sklepov v fitnesu One to One? Predvsem zaradi strokovnosti osebja. Če pa dodam še njihovo prijaznost, sproščenost in predanost delu s posamezniki, je prav to, kar sem želel.

- Miloš , 67 let